skip to Main Content
Contact 06 - 55 157 816 info@meditool.nl
Meditool equipment

Met ruime ervaring in diverse humane en veterinaire disciplines, bieden wij een product dat geavanceerde operatietechnieken beter betaalbaar maakt. Op de website geven wij een beeld van de mix van producten die wij kunnen leveren en  ondersteunen met onderhoud en reparaties.

Wij hanteren een garantie periode van 3 maanden op gebruikte apparatuur. Bij het leveren van ondersteuning is ons uitgangspunt een langdurige samenwerking. Wij gaan er vanuit dat u de apparatuur goed behandelt en niet oneigenlijk gebruikt.

De producten die wij opkopen hebben zich bewezen als de toppers van hun tijdperk. Zij kunnen na de afschrijvingsperiode  van de ziekenhuizen nog jaren dienst doen.  Mocht er in de loop van de jaren iets beschadigen of versleten zijn, dan hebben wij een groep van zelfstandigen om ons heen die een defect kunnen verhelpen. Houdt u er rekening mee dat complete vervanging soms goedkoper is dan een tijdrovende reparatie.

Bel 0655 157 816 of mail info@meditool.nl voor een afspraak en wij maken voor u een persoonlijke aanbieding.

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen